Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EuropaProperty va acorda premiile pentru real-estate

Ca urmare a succesului repurtat de cele patru editii ale EuropaProperty SEE Real Estate Awards, EuropaProperty va prezenta a cincea editie a acestor premii, pentru 2009. Evenimentul va avea loc la hotelul Radisson SAS, pe 27 mai. Gala de anul trecut a reunit peste 320 de profesionisti care activeaza in cadrul unor companii mari din sud-estul Europei, din real-estate, investitii si constructii.
Ca o confirmare a interesului crescut pentru real-estate in aceasta parte a continentului, atat din punctul de vedere al dezvoltarii, cat si al investitiilor, evenimentul acopera Romania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Republica Moldova si Albania.
 

Pentru prima data, Romania Green Building Council va acorda Romania Green Awards. Un juriu format din profesionisti din domeniul real-estate va vota cu doua luni inainte de eveniment. Nominalizatii cu cele mai mari scoruri vor fi trecuti pe o lista scurta care va fi publicata in presa. Rezultatele voturilor vor fi auditate de compania Ernst&Young.
In cadrul aceluiasi eveniment vor avea loc si paneluri de discutii in care vor fi analizate pietele in dezvoltare din Europa de sud-est, din punctul de vedere al investitorilor din real-estate, dezvoltatori si consultanti din aceasta zona. In cadrul acestor discutii vor fi analizate pietele din Romania, Bulgaria, Croatia si Serbia. Programul include si pauze de socializare, pranz si cocktail.

Articole similare

Ad