Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Elmas mizeaza pe cresterea vanzarilor de utilaje premium Linde

Elmas, partenerul exclusiv Linde Material Handling pentru piata romaneasca, a anuntat pentru 2012 vanzari de 7,25 milioane de euro pe segmentul utilajelor premium Linde. Firma brasoveana estimeaza o crestere a vanzarilor pe acest segment de 5% in 2013, mai ales ca producatorul german a lansat luna trecuta noua generatie de stivuitoare cu furci retractabile pentru sarcini de la 1,4 pana la 2 t, care asigura o productivitate ridicata in fluxul materialelor dintr-un depozit.
 

Electrostivuitoarele cu furci retractabile Linde pot opera sarcini la inaltimi de pana la 13 m si dispun de un concept nou al catargului si de o crestere a capacitatii reziduale de pana la 20%.
Pentru a obtine costuri reduse cu personalul de operare, Linde s-a concentrat pe imbunatatirea proprietatilor ergonomice ale noii serii de stivuitoare. Rezultatul obtinut consta in functia de ajustare a spatiului de operare, care include volanul, display-ul, joystick-urile si suportul pentru brat, pentru a se conforma optiunilor fiecarui operator. Nivelul de vibratii cauzate de operarea pe diferite suprafete este redus cu ajutorul suspensiei pneumatice a scaunului operatorului, care permite ajustarea pe inaltime cu pana la 110 mm.

Articole similare

Ad