Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pionieri in fabricarea produselor profesionale de hartie

La inceputul lui aprilie a avut loc o noua etapa din cadrul programului „Arilog pentru copii“, prilej cu care copiii membrilor, precum si ai jurnalistilor, au vizitat fabrica Monte Bianco, ce apartine primei companii de profil care a introdus pe piata prosopul de bucatarie din productie proprie, batistele din hartie si produsele profesionale. Vizita a cuprins doua etape, prima oprire fiind facuta la fabrica de celuloza din Targoviste, iar a doua, la fabrica de transformare din Pucioasa.
 

Cu o vechime de 13 ani in Romania, Monte Bianco a creat marci pe specificul cumparatorului autohton, acumuland un volum impresionant de experienta pe piata FMCG. Plecand in 1997 de la maximum 30 de produse, compania cu capital mixt a ajuns in prezent la peste 100 de articole in portofoliu. Pe langa marcile proprii, la fabrica Monte Bianco se mai produc si marci pentru parteneri precum Metro Quality, Clever, Tarom sau McDonald’s.
In prezent, Monte Bianco produce prosoape de hartie Puff, Best si Fiore din celuloza pura, cu doua straturi (cu una sau doua role, ambalate in baxuri de 24 de bucati), hartie igienica (Puff, Best, Fiore si Neve) ambalata in baxuri de 8, 12 sau 24 de pachete, servetele din celuloza pura si batiste simple sau mentolate.

Intr-o luna sunt fabricate 400 t produse pliate si 500 t roluite
In timp, Monte Bianco a pus in functiune si o fabrica de hartie care sa-i permita sa devina aproape independent in furnizarea rolelor.

Articole similare

Ad