Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich la Bauma 2013

Jungheinrich a prezentat la Bauma noul electrostivuitor cu contragreutate EFG 535-500, seria 5, produs la fabrica din Moosburg, Germania, care se remarca printr-un consum optimizat de energie in raport cu performantele sale. Noul concept „energie pura” se bazeaza pe ultima generatie de motoare Jungheinrich pe curent alternativ. Aranjamentul spatial al sistemului de control al echipamentului face ca numarul si lungimea cablurilor si conexiunilor sa fie redus la minimum. De asemenea, numarul tuburilor hidraulice a fost redus semnificativ, preferandu-se pe cat posibil toate componentele direct la blocul hidraulic.
 

Alaturi de acesta, modelele din noua „linie S” (EFG S30-S50) beneficiaza de o capacitate de incarcare sporita, care le permite utilizarea unor atasamente dintre cele mai sofisticate. Axa viratoare (heavy-duty) a fost special proiectata pentru aplicatii la exterior, precum si pentru a putea fi echipata cu anvelope mari. Sistemul de virare schimba comportamentul dinamic al echipamentului in functie de programul de operare selectat, asigurand precizie si eficienta. Sistemul este in dotarea optionala si pentru EFG 535-500. Sunt disponibile cinci programe de operare, menite sa optimizeze performantele echipamentelor pe diferite aplicatii.
Confortul operatorului nu a fost neglijat. Acesta poate ajusta inaltimea si unghiul coloanei de directie cu o singura manevra, iar scaunul prevazut cu sprijin pentru brat poate fi reglat fata-spate si pe inaltime. Cabina are numeroase spatii de depozitare, iar vizibilitatea de jur imprejur este foarte buna.
Pe langa noua serie 5 de electrostivuitoare, Jungheinrich si-a etalat toata gama de echipamente cu …

Articole similare

Ad