Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O multitudine de idei noi

La jumatatea lui iunie, peste 200 de reprezentanti ai unor firme de logistica s-au reunit la Frankfurt, in cadrul conferintei internationale EXCHAiNGE. Pe langa temele de interes dezbatute in cele doua zile ale evenimentului, organizatorii au acordat si premiul pentru Supply Chain Management producatorului de echipamente pentru telecomunicatii ADVA Optical Networking.
 

Manageri si achizitori din supply chain s-au intalnit la HOLM Forum cu ocazia conferintei internationale „EXCHAiNGE – Conventia jucatorilor din Supply Chain“ cu zeci de vorbitori, sa discute si sa gaseasca noi solutii de optimizare pentru supply chain, supply chain financiar, servicii, taxe, management de risc si inovatii. Conferinta a fost organizata la initiativa publicatiei LOGISTIK HEUTE, a firmei de consultanta PwC, a furnizorului de softuri AEB, a Institutului pentru Supply Chain Management (ISCM) si a Casei de Logistica si Mobilitate (House of Logistics and Mobility – HOLM). Specialistii in intralogistica Interroll si EffizienzCluster LogistikRuhr au fost si ei parteneri ai evenimentului.
EXCHAiNGE a oferit o multitudine de idei noi, a subliniat prof. dr. Michael Henke, directorul ISCM si moderatorul discutiilor. In cadrul conferintei a fost oferit si premiul pentru Supply Chain Management 2013, castigat de ADVA Optical Networking, un producator de echipamente de telecomunicatii, pentru solutia exemplara de supply chain end-to-end. Iar finalistii Bayer HealthCare, Intel si Symrise au primit diplome de recunoastere a meritelor. „Managementul supply chain-ul inseamna extinderea orizonturilor. Vom continua seria evenimentelor EXCHAiNGE pentru a schimba informatii pe teme importante cu toti actorii industriei. Conferinta este de fapt o misiune de ghidare“, a mai punctat Henke.
Premiul se acorda in fiecare an pentru cea mai buna valoare adaugata a unui supply chain. „Juriul a fost impresionat de integrarea sistematica a modelului de business si supply chain aplicat de ADVA. Compania a creat un supply chain agil, bazat pe nevoile clientilor pe care ii deserveste.

Articole similare

Ad