Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rezultate peste asteptari in Est

Cererea de servicii logistice pentru produse high-tech este in crestere. Pentru Rhenus Midi Data, de exemplu, Europa Centrala si de Est a depasit toate asteptarile, Asia deja este urmatoarea destinatie de extindere, iar tari precum China, India si Indonezia sunt foarte deschise la acest tip de servicii logistice. Un impuls puternic este dat si de apartenenta la reteaua TecDis, cu o acoperire foarte buna a Europei, care simplifica logistica din spatele acestor servicii.
 

In ianuarie 2012 grupul Rhenus a preluat Midi Data. Datorita oportunitatilor create la acel moment, s-au marit investitiile, iar noua companie a crescut cu 28%. Rhenus Midi Data si-a consolidat pozitia pe piata germana prin eficientizarea locatiilor din Hamburg, Stuttgart si Berlin si prin deschiderea a doua centre noi, in Dortmund si Ratingen.
Planurile de expansiune au vizat si deschiderea de noi filiale in Benelux si Europa Centrala si de Est (Ungaria, Polonia si Romania). In cadrul conferintei de presa organizate la München, cu ocazia Transport&Logistik, Michael Boos, managing director Rhenus Midi Data, a aratat ca „rezultatele din Europa de Est sunt mult mai bune decat estimam initial. Piata cere aceste servicii, competitia este aproape inexistenta. Ungaria este o piata mai dificila, dar in Romania si Polonia cresterea este foarte mare.“
Dovada a dezvoltarii importante pe care a avut-o compania in tara noastra este faptul ca anul acesta a fost nevoie de cresterea spatiului de depozitare, realizata in al doilea trimestru.
In ce priveste intrarea pe piata asiatica, Rhenus Midi Data va avea in curand o locatie noua in Singapore, de unde va fi coordonata activitatea din zone cum sunt Beijing, Shanghai, Hong Kong, Mumbay si New Delphi. Rhenus deja functiona acolo de foarte multi ani, dar acum urmeaza sa fie introdusa si divizia logistica high-tech.

Articole similare

Ad