Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic a achizitionat McLane Brazilia

FM Logistic incepe activitatea in Brazilia prin achizitia subsidiarei McLane Company, Inc., USA, un pas important in indeplinirea strategiei de dezvoltarea a companiei, ca si achizitia Univeg Logistics Russia, realizata tot de curand.
FM Logistic va opera in Brazilia peste 200.000 m2 in cadrul a patru depozite aflate in apropierea marilor centre comerciale ale tarii – Sao Paulo, Rio si zona de sud – si va avea mai mult de 1.150 de angajati. FM Logistic preia portofoliul de clienti McLane din Brazilia din industriile cosmetica, electronica, marfuri generale si auto.
 

In urmatorii trei ani, FM Logistic intentioneaza sa-si consolideze pozitia pe aceasta noua piata prin extinderea activitatilor de transport si co-packing. Un proiect pentru extinderea geografica in zona de nord-est a tarii este deja in derulare. FM Logistic a facut o achizitie majora intr-o tara in plina dezvoltare cu o piata logistica unde e nevoie de companii stabile care sa furnizeze servicii de calitate, cu valoare adaugata ridicata si care sa sustina dezvoltarea economica.
„Logistica este o problema majora pe piata din Brazilia. Cererea de servicii logistice este mare, iar abilitatea de a raspunde solicitarii …

Articole similare

Ad