Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Manhattan Associates, acum in Romania prin Aptus Software

La inceputul lui iunie, Manhattan Associates a anuntat numirea Aptus Software ca GeoPartner in Romania, care va promova, vinde, implementa si sustine la noi solutiile din gama Manhattan SCALE™. Numirea este o dovada a ambitiilor Manhattan legate de dezvoltarea in aceasta regiune-cheie a Europei, in contextul in care economia globala se redreseaza in ritm alert si se estimeaza ca furnizorii locali de servicii logistice, producatorii si comerciantii sa se dezvolte si ei in ritm accelerat in perioada imediat urmatoare.
 

Iar solutiile tehnologice ale companiei americane, alaturi de experienta pe plan local a Aptus Software, pot ajuta clientii din Romania sa-si sporeasca eficienta lanturilor de aprovizionare.

Prezent pe piata de 23 de ani, cu peste 1.200 de clienti, Manhattan propune SCOPE® (un portofoliu de solutii software si tehnologii, care ajuta companiile sa-si optimizeze lantul de aprovizionare din stadiul de planificare pana la executie), Scale™ (un porto- foliu de solutii pentru administrarea lantului de distributie si transport, bazate pe Microsoft.NET®, concepute dupa principiul „dimensiuni la scala si gata de utilizare” si destinate companiilor care au nevoie de sisteme configurate, implementate si intretinute rapid si cu putine resurse), si Carrier™ (o gama de solutii pentru lantul de aprovizionare care se adreseaza industriei de transport).
Una dintre solutiile-cheie este WMS, compania concentrandu-se asupra segmentelor de retail, engros si 3PL in domeniile modei, farmaceutic si al bunurilor alimentare. Si, asa cum declara Martin Lockwood, director senior pentru Europa de Est si Africa, din piata globala de 1,26 miliarde de dolari a WMS, compania americana detine 19%, fiind urmata de RedPrairie, cu 16%, Oracle, cu 10% s.a. Si este de asteptat ca pozitia fruntasa sa fie consolidata pe masura ce vor fi explorate noi piete din EMEA.
In ultimii sapte ani, dar mai ales in ultimii patru, de relansare dupa criza, compania a inregistrat venituri considerabile, iar investitiile in cercetare si dezvoltare se ridica anual la mai mult de 40 de milioane de dolari.
Manhattan are trei centre de excelenta in Europa, in Marea Britanie, Franta si Olanda, iar in restul EMEA are parteneri alesi cu mare grija, cate unul intr-o regiune, care nu sunt doar revanzatori ai softurilor, ci „vand, implementeaza si ofera suport pentru software, cum facem noi direct in alte zone. Iar cele trei centre de excelenta colaboreaza continuu cu acestia, pentru a-i sprijini si a transfera aceleasi cunostinte pe pietele unde opereaza ei.“
Interesul pentru Romania se datoreaza faptului ca „este o piata-cheie a Europei de Est, are o economie stabila, puternica, cu crestere rapida a PIB in ultimii 4-5 ani, ceea ce e foarte important cand luam decizii de investitii. In plus, in urma aderarii la UE, Romania a atras investitii, a facut privatizari, deci piata e tot mai complexa, iar companiile au nevoie de cele mai noi tehnologii pentru …

Articole similare

Ad