Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Seria R1.4-2.5, compacta si eficienta

Hyster a anuntat introducerea noii generatii de reach-truck-uri R1.4-2.5, care dispun de tehnologie avansata si furnizeaza performante deosebite. Toate cele sapte modele ale seriei sunt disponibile imediat si pe piata din Romania si pot fi dotate cu numeroase accesorii, in functie de fiecare aplicatie in parte.

Noua serie de reach-truck-uri Hyster R1.4-2.5 este rezultatul a patru ani de cercetari si inglobeaza cea mai noua tehnologie a constructorului american.
 

Cele sapte modele ale seriei au capacitati de incarcare de la 1,4 la 2,5 t si pot fi prevazute cu diferite variante de catarge, dintre care cel mai inalt permite ridicarea paletilor de 1.000 kg pana la 12,5 m.
Dintre avantajele noilor reach-truck-uri amintim capacitatea reziduala crescuta de ridicare, design-ul nou al catargelor cu vizibilitate imbunatatita, manete de comanda TouchPointTM de dimensiuni compacte, noul joystick, display-ul Hyster® in standard si optional un display cu „touch screen“ (tip Premium).
Directia poate fi setata pentru virare la 180O, la 360O sau, cu un buton optional, pot fi diponibile ambele setari.
Noul reach truck Hyster® ofera viteze mai mari de ridicare si coborare si o viteza de deplasare de pana la 14 km/h.

Confort si siguranta in operare
Compartimentul operatorului este disponibil in patru variante diferite: standard, ingust si doua tipuri pentru aplicatii Drive-in. Echipamentele se remarca printr-o ergonomie deosebita: acces usor, cu ajutorul a doua manere de sprijin si o treapta joasa, un spatiu confortabil care sa permita operatorului o productivitate marita fara sa oboseasca, o noua coloana de directie cu posibilitati multiple de ajustare.
De asemenea, toate modelele includ sistem de reducere automata a vitezei de incetinire (atunci cand catargul este pozitionat inspre inainte), incetinire cu catargul ridicat si incetinire in viraje.

Articole similare

Ad