Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde E12-E20 Seria EVO: orientata spre eficienta

Stivuitoarele electrice cu trei si patru roti si sarcini cuprinse intre 1,2 si 2 t reprezinta categoria cea mai utilizata de stivuitoare, fiind intalnite deopotriva in centrele de distributie, in spatiile de productie si pe zona de retail. Noua generatie a seriei Linde E12-E20 EVO raspunde cerintelor in continua schimbare ale pietei, gratie noilor optiuni adaugate de inginerii germani.
 
In functie de aplicatie, utilizatorul electrostivuitorului Linde E12-E20 EVO poate alege dintre mai multe moduri de operare, in vederea obtinerii de performante ridicate sau a mentinerii unui consum redus de energie. Echipamentul se remarca prin caracteristici tehnice specifice, precum axul compact cu module de putere integrate si doua motoare de tractiune fata, axul combinat si pedala duala de comanda, dar si designul ergonomic.

Cabina electrostivuitorului EVO este dotata cu un nou sistem de control al comenzilor, care reduce cu 16% nivelul de consum de energie si emisiile de CO2, in comparatie cu seriile precedente. In plus, curbele caracteristice optimizate conduc la obtinerea unui plus de putere in panta si la deplasarile cu sarcini.
Incarcatorul de mare frecventa de la bordul stivuitorului permite realimentarea flexibila a bateriei echipamentului de la orice priza, la noua serie fiind oferita in dotarea standard si ventilatia activa.
Un indicator in timp real permite operatorilor sa utilizeze optim rezervele de energie, sa inregistreze cu ­precizie consumul de energie si sa afiseze in minute pe­rioada de functionare a bateriei.

Confort si siguranta in exploatare
Crearea unui suport optim si a unui spatiu de lucru confortabil pentru operator a constituit un alt obiectiv in dezvoltarea noii serii EVO. Acest lucru se reflecta, de exemplu, in noua generatie de scaune, cotiere si in treapta de acces in cabina. De asemenea, spatiul de lucru din cabina a fost optimizat, astfel incat sa se reduca la minimum nivelul vibratiilor.
Prevenirea accidentelor ori de cate ori este posibil reprezinta o cerinta importanta din partea beneficiarilor. Tocmai de aceea, Linde Material Handling doteaza toate stivuitoarele seriei EVO cu frana de parcare care se activeaza automat atunci cand echipamentul este oprit. Acest lucru inseamna ca stivuitorul este in siguranta chiar daca operatorul a parasit cabina. Frana de parcare este deblocata prin actionarea pedalei de acceleratie.
Noua generatie de electrostivuitoare Linde include nu mai putin de 19 modele, care acopera o plaja variata de aplicatii, de la E12, de 1,2 t si 24 V, pana la E20 PHL, de 2 t, cu o baterie de 930 Ah.
Linde Material Handling este reprezentat exclusiv pe piata romaneasca de Elmas Brasov.

Articole similare

Ad