Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inovatii pentru eficienta maxima

Cu ocazia targului de la CeMAT, Still a prezentat noul tractor electric pentru transportul pasagerilor sau al bagajelor in aeroporturi/gari, LTX. Acesta poate ajunge la o viteza maxima de 20 km/h, are o capacitate maxima de tractare de 8 t si poate fi utilizat atat in interior, cat si la exterior. Datorita noului design, vehiculul ofera o buna manevrabilitate, un spatiu mai mare si un confort sporit pentru operator.
 

La CeMAT 2014, desfasurat la finele lui mai la Hanovra, Still a prezentat in premiera modelele LTX 70/80 si LTX-T 08, cu o capacitate de incarcare de pana la 8 t, care inlocuiesc R 06. Noile tractoare, folosite mai ales pentru aprovizionarea liniilor de productie just-in-time, sunt compacte si, in acelasi timp, usor de manevrat, avand avantajul unei versatilitati deosebite, mai ales ca acum cuprind si o versiune cu podea joasa.
Echipamentele de 48 V sunt deja disponibile pe piata din iulie 2014, cu sarcini de pana la 7 t (LTX 70) si 8 t (LTX 80). In plus, acesta poate cara marfuri in combinatie (o greutate maxima de 800 kg pe tractor plus o sarcina de pana la 6,2 t – LTX-T 08 – pe remorca tractata).
Toate modelele din seria LTX (cu sau fara podea joasa) au la baza un sasiu si un propulsor fiabile si rezistente, potrivite pentru a fi utilizate in trei schimburi.

Siguranta maxima pentru operator
Noul LTX a fost imbunatatit in special la intrarea in cabina, fiind prevazute scari anti-alunecare. In plus, exista manere de sustinere pe ambele parti ale cabinei, care asigura conducatorului intrarea si iesirea in siguranta. La variantele fara cabina este prevazut un maner suplimentar, care poate fi folosit si ca masa de scris sau ca suport pentru oglinzi.
Modelele LTX, cu cabina sau protectie de ploaie, ofera o buna vizibilitate de jur imprejurul vehiculului, iar acoperisul vitrat il ajuta pe sofer sa poata conduce in siguranta in zone joase sau sub aripile de avion. In ceea ce priveste spatiul pentru sofer si comenzile, acestea sunt similare oricarui stivuitor din seria RX 20.
Condusul confortabil este asigurat de sasiul cu suspensii, coloana de directie reglabila cu patru niveluri de inaltime si scaunul confortabil cu spatar reglabil. Toate comenzile sunt plasate la indemana soferului.

Articole similare

Ad