Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

eMAG, primul partener TMHRO pentru sisteme de depozitare

Toyota Material Handling Romania a livrat, luna trecuta, primul sistem de rafturi sub marca proprie catre depozitul eMAG din Capitala. Acesta face parte dintr-un proiect de extindere a capacitatii de depozitare a eMAG, ca urmare a diversificarii gamelor de produse si a necesitatii optimizarii utilizarii spatiului disponibil pe verticala.

Din primavara acestui an, Toyota Material Handling si-a completat oferta de produse si cu sisteme de depozitare, acestea fiind produse pentru grupul japonez de catre Mecalux.
 

eMAG a mai lucrat si in trecut cu producatorul spaniol, iar acum a optat pentru oferta facuta de TMH Romania, in conditiile extinderii colaborarii deja existente intre cele doua companii, in depozitul eMAG fiind utilizate echipamente Toyota (peste 50 de unitati din toate gamele de modele). Termenul de livrare de numai patru saptamani din momentul inaintarii comenzii ferme, dar si montarea rapida – in cinci zile – au fost printre punctele forte ale ofertei. „Este greu sa faci modificari intr-un depozit care este utilizat la intensitatea la care este al nostru, din cauza logisticii si a dinamicii marfurilor. Tocmai de aceea am apreciat timpii scurti de montaj”, a declarat Marius Gheorghe, director de logistica eMAG.
Achizitia a fost decisa ca urmare a extinderii depozitului si optimizarii utilizarii spatiului pe verticala. De altfel, gradul de ocupare a depozitului este de 96%.

Spatiu de depozitare extins cu 1.500 m2
Configuratia rafturilor nou-achizitionate este aceeasi cu cea existenta deja in depozit. Inaltimea utila a depozitului este 10,5 m, iar rafturile au 9 m, fiind proiectate in sistem P+4 (o zona de picking si alte patru pentru paleti). In functie de tipul marfurilor depozitate s-a optat pentru variante „half-pallet” si „full-pallet”.
Sarcina utila este la fel cu cea existenta deja in depozit, respectiv …

Articole similare

Ad