Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primul semestru din 2014 a avut rezultate pozitive pentru Grupul Gefco

Grupul Gefco a inregistrat o cifra de afaceri de 2,1 miliarde de euro in prima jumatate a lui 2014, cu 6,9% mai mare in comparatie cu aceeasi perioada din 2013. Profitul operational actual se ridica la 53,9 milioane de euro, pentru un profit net de 32 de milioane de euro, adica o crestere de 60%. „Rezultatele pozitive reflecta abilitatea recunoscuta a grupului nostru de a optimiza lanturile de aprovizionare ale clientilor si de a le permite astfel sa fie mai competitivi in acest climat economic dificil, precum si de a ne gestiona propriile costuri“, a explicat Luc Nadal, presedintele bordului Gefco Group.
 

Practic fara datorii si cu un flux de numerar liber, GEFCO demonstreaza o situatie financiara buna, care ii ofera mijloacele necesare pentru a-si realiza obiectivele de crestere.
Fondata in 1949 pentru a gestiona transporturile intre fabricile Peugeot, Gefco s-a dezvoltat in afara industriei auto – unul dintre cele mai complexe si solicitante sectoare pentru operatorii logistici. De atunci, compania a dezvoltat un serviciu de logistica integrata, concepand planuri de gestionare si planuri de optimizare a transportului multi-modal.
Expertiza permite Gefco sa includa toti principalii producatori de automobile din lume printre …

Articole similare

Ad