Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Operatiunile din Bucuresti ale Tibbett Logistics pentru automotive au crescut de patru ori

Tibbett Logistics, parte din grupul Keswick Enterprisese, raporteaza ca in ultimii cinci ani operatiunile sale din Bucuresti pentru industria auto au crescut de aproximativ patru ori. In prezent ele se desfasoara in cadrul unui depozit de 11.500 m2, suprafata ce se refera doar la opera- tiunile din Bucuresti.
Incepand cu 2009, momentul mutarii operatiunilor sale logistice initiale pentru industria auto intr-un centru de distributie de 3.000 m, locatie aflata in Parcul Equest din Bucuresti, aceste activitati au crescut constant, in prezent avand in total 350 de angajati.
 

Luna trecuta locatia a fost suplimentata cu o suprafata de inca 2.000 m2, astfel incat sa adaposteasca noile operatiuni VMI (Inventar Administrat de catre Client) pentru clientul sau, un producator de componente pentru industria auto recunoscut la nivel mondial. Aceste operatiuni includ administrarea fluxului de componente importate de la furnizo-
rii din Asia, receptia si sortarea produselor, inspectiile de calitate si programarea livrarilor catre client la locatia de productie din Bucuresti, cativa furnizori straini punand bazele sediilor lor in cadrul acestei locatii. Compania deja furnizeaza alte servicii cu valoare adaugata, precum inspectia produselor finite si serviciile de ambalare/containerizare conform specificatiilor clientului.
Clientul companiei Tibbett Logistics este unul dintre cei mai mari producatori …

Articole similare

Ad