Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un antreprenoriat de succes ajuns la a treia aniversare

Pall-Ex a ajuns la cel de-al treilea an de cand activeaza pe piata romaneasca, avand o bogata retea de membri ce acopera intreaga tara. Deoarece succesul inregistrat aici este datorat si partenerilor companiei, cei mai buni dintre acestia au primit recunoasterea Pall-Ex, care i-a premiat pentru rezultatele obtinute in 2014 in cadrul unui eveniment desfasurat la sfarsitul lui noiembrie la Bucuresti. Iar cei care nu au reusit sa se ridice la nivelul asteptat au putut afla, din sfaturile lui Marius Ghenea, fondatorul companiilor celebre Flanco si Famingo, care este secretul pentru a ajunge un antreprenor de succes.
 

De curand, Pall-Ex a ajuns la cel de-al treilea an de cand activeaza pe piata romaneasca. Reteaua de membri parteneri ai companiei acopera intreaga tara, fiind formata din firme de transport si distributie. Fiecare membru al retelei colecteaza bunurile clientilor si le transporta la depozitul central din Sibiu, care coopereaza permanent cu retelele din Iberia, Italia si Marea Britanie. Acolo, marfurile sunt sortate, incarcate in camioane si livrate la destinatarul final. Prin aceasta retea, clientii pot trimite partide de marfa catre orice punct de livrare din tara la costuri avantajoase.
Toata miscarea de marfa beneficiaza de tehnologie track&trace, iar clientul poate sa-si urmareasca on-line coletul. Dovada livrarii se face in timp real printr-un SMS trimis de sofer, care se incarca in sistem, iar clientul poate sa vada data si ora la care s-a facut livrarea, dar si persoana care a semnat pentru receptie. A doua zi de la livrare, acesta primeste scanat documentul de livrare semnat si stampilat. Astfel, clientul poate sa isi anunte, la randul lui, clientul ca s-a efectuat livrarea si chiar sa-i trimita factura pentru decontare, iar incasarea banilor poate fi mult mai rapida. „Clientii beneficiaza de un serviciu rapid, evita stocurile pe raft, isi pot implementa rapid promotiile, pot reactiona rapid la schimbarile de pe piata, au posibilitatea de a bugeta in avans, dar au si un control mai bun asupra intregului lant de distributie. In plus, o distributie competitiva reprezinta un avantaj in fata concurentei“, a explicat Danor Ionescu, CEO Pall-Ex.
In cei trei ani de cand activeaza pe piata romaneasca, Pallex a servit 4.170 de clienti, iar lunar compania primeste comenzi de la peste 1.500 de clienti.
Serviciul oferit aici este similar cu cel pe care compania il presteaza la nivel pan-european.
Danor Ionescu a explicat ca a fost testata si urmeaza a fi introdusa in uz remorca avand podea dubla, care permite incarcarea a 40-45 de paleti in loc de 33-34 de paleti standard.

Investitii de circa doua milioane de euro la Bacau
Anul trecut, la inceputul lui octombrie, compania a lansat un hub in zona de sud a tarii, iar urmatorul va fi la Bacau. Viitorul centru operational de la Bacau isi va desfasura activitatea intr-un spatiu inchiriat. Investitiile totale in echipamente si infrastructura IT se vor ridica, pentru inceput, la 200.000 de euro …

Articole similare

Ad