Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aeolus Tyres produce „verde“

Producatorul chinez de anvelope Aeolus a anuntat ca procesul de productie a anvelopelor de camion, semiremorca si EM se desfasoara in mod sustenabil si indeplineste toate cerintele pentru a obtine certificarea „zero deseuri”, atat in ceea ce priveste materiile prime, cat si deseurile.
De asemenea, in urma modificarilor de design, masuratorile au aratat ca anvelopele de camion si semiremorca produc emisii reduse de zgomot si contribuie si la scaderea consumului de carburant.

Aeolus este prima companie chineza de profil despre care se poate spune ca produce „verde“. Anvelopele sunt fabricate fara a folosi substante toxice, iar resursele sunt exploatate la maximum, pentru a reduce deseurile. In ceea ce priveste tehnologia folosita, Aeolus colaboreaza de mult timp cu Goodyear, a carui experienta pe piata este de mare ajutor.
Pentru a obtine acest rezultat, Aeolus Tyres s-a focusat asupra a trei directii: materiile prime si procesarea lor, productia la o temperatura mai scazuta, care genereaza mai putin praf, si realizarea unui nou profil si reducerea greutatii totale a anvelopelor. Astfel, rezistenta la rulare a fost redusa cu aproape 25% in cazul pneurilor de camion, ceea ce se traduce intr-o reducere cu 5% a consumului de carburant.

Articole similare

Ad