Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Partener logistic exclusiv pentru testele IFOY

Saptamana testelor IFOY de anul acesta s-a desfasurat la Osnabrück, incepand cu 19 februarie, la sediul companiei Hellmann Worldwide Logistics, desemnata ca responsabil pentru livrarile la timp ale echipamentelor nominalizate. Specializata in expeditiile de tip FCL&LCL (full container load&less than container load), Hellmann a reusit sa faca fata tuturor provocarilor unor astfel de transporturi speciale, punand in acelasi timp la dispozitie, la sediu, si infrastructura necesara testarii in conditii cat mai reale a echipamentelor.
 

Anul acesta cinci producatori au ajuns in runda finala: Clark, Jungheinrich, Still, Toyota Material Handling si Unicarriers, capacitatea de testare fiind la limita la categoria „utilajelor pentru depozit“, cu un total de cinci modele nominalizate.

Servicii externalizate datorita importantei mari acordate testelor IFOY
Hellmann Worldwide Logistics a echipat cu Wi-Fi sediul din Osnabrück, special pentru aceasta ocazie, astfel incat cei 22 de membri ai juriului din 14 tari, care stabileau finalistii, sa poata posta pe Twitter sau sa transmita mesaje si e-mailuri privind testele, in timp real. „Descrierea teoretica a fiecarui model nu formeaza o baza suficienta pentru un verdict bine fondat. De aceea, in saptamana de teste, nominalizatii trebuie sa dovedeasca in practica ceea ce au specificat in prezentarea lor“, a explicat Anita Würmser, presedinte executiv al juriului IFOY. „Oscarul pentru intralogistica“ este acordat pentru cinci categorii care vizeaza echipamente de la 2 t la peste 8 t (de la incarcatoare la reach trucks). „Mare parte dintre cele 12 modele nominalizate …

Articole similare

Ad