Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tehnologia de resapare evolueaza

Daca producatorii de anvelope au dezvoltat in 2012 game noi, adaptate la nevoia de eficienta a operatorilor de transport, Marangoni, unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie de resapare, a anuntat mai multe noutati in domeniu, pentru a tine pasul cu cerintele de performanta ale pietei

O anvelopa resapata premium ar trebui sa aiba calitati similare anvelopelor noi si implica o investitie mai mica.

Marangoni este cunoscut pe piata ca un specialist in resapare, de aceea multi producatori de anvelope coopereaza cu compania italiana in aceasta directie. Insa Marangoni este un nume popular mai ales in randul resapatorilor independenti, care vor ca produsele lor sa aiba calitate europeana.
In materie de resapare la rece, Marangoni ofera urmatoarele optiuni: faimosul Ringtread (folosit si patentat de Marangoni), banda de resapare circulara care este produsa asemanator anvelopelor noi, dar si alte variante de benzi de resapare, cum este si Profil Liner, un produs traditional german care a fost realizat ani la rand de Ellerbrock, companie care functioneaza acum sub numele Marangoni Deutschland. Marangoni produce materiale de resapare in Italia, Germania, SUA si Brazilia.

MIX100: Special pentru segmentul on/off-road
Marangoni Retreading Systems a lansat noua generatie de benzi de resapare MIX100, prin care compania anticipeaza nevoile resapatorilor de pe piata. Pentru noile benzi Marangoni combina tehnologia evoluata de pe segmentul resaparii anvelopelor de camion cu cerintele specifice utilizarii on/off-road.
Profilul MIX100 raspunde exact specificitatii acestor operatiuni care implica randament kilometric crescut si in acelasi timp tractiune ridicata si aderenta pe multiple tipuri de drumuri.

Articole similare

Ad