Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Accent pe servicii

Din cauza conditiilor extrem de dificile de exploatare din mine, cariere, santiere mari s.a., producatorii de anvelope ce echipeaza masini/utilaje care lucreaza in astfel de medii sunt tot mai preocupati nu doar de folosirea unor materiale si profiluri care sa le sporeasca robustetea, ci si de oferirea de servicii de monitorizare si intretinere care sa prelungeasca rezistenta la deteriorare a pneurilor si durata lor de viata si, implicit, sa scada costul/ora de utilizare.

Astfel, Bridgestone a prezentat in premiera programul Total Tyre Care, adaptat nevoilor operatorilor off-road, in incercarea de a creste performantele prin cresterea duratei de viata a anvelopelor, minimalizand insa costurile.
 

In acest sens, programul e conceput in jurul a trei concepte importante: Total Tyre Life (pentru cresterea longevitatii si deci reducerea costurilor/ora prin oferirea de anvelope premium foarte durabile), Total Tyre Service (mentine functionarea vehiculului la nivel cat mai ridicat de eficienta, incluzand toate serviciile de care are nevoie o flota, de la inspectia anvelopelor la sfaturi profesionale pentru a prelungi durata lor de viata) si Total Tyre Systems (pentru vizibilitate cat mai buna asupra starii anvelopelor, datorata instrumentului de monitorizare TMS, un program pentru inspectie pe internet care inregistreaza presiunea din anvelope si adancimea profilului, oferind rapoarte de mare acuratete despre istoricul acestora).
Bridgestone a lansat insa si cateva modele de anvelope. 20.5R25 VSDR, cu profil foarte adanc, pentru incarcatoare si buldozere folosite la reciclarea deseurilor, in mine sau cariere, fata de predecesoarea sa, VSDL, are o rezistenta mai mare la taiere, deci poate atinge o durata mai mare de viata, sporind astfel costurile pe ora de utilizare. 875/65R29 VLTS pentru dumpere articulate de 40-50 t care opereaza pe suprafete cu nisip sau roci, in mine, cariere sau santiere mari de constructii, se caracterizeaza prin longevitate mare, tractiune puternica si rezistenta la taiere. Anvelopele radiale 26.5R15 VJT pentru incarcatoare pe roti folosite in constructii ofera stabilitate si confort la rulare mari, reduc vibratiile la viteze inalte si au pereti laterali puternici, ce confera stabilitatea necesara pentru o productivitate mare, in timp ce umarul protector minimalizeaza deteriorarile provocate de impact sau chiar de taieri. 600/65R25 VSW pentru buldozere si excavatoare folosite pe timp de iarna, mai ales in tarile nordice, au suprafata mare de contact, pentru stabilitate deosebita, si exercita o presiune redusa asupra solului, pentru …

Articole similare

Ad