Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Calitate germana, sustinuta de investitii masive

Ellerbrock este una dintre cele mai importante companii germane care ofera servicii si produse in domeniul resaparii, de la configuratia uzinei de resapare si livrarea utilajelor pana la productia si furnizarea de material pentru resapare, suport tehnic si de marketing.
Evolutia pietei de resapare la rece si cercetarea continua a avantajelor competitive au determinat Ellerbrock sa realizeze o investitie de sase milioane de euro pentru a achizitiona un nou mixer automat Banbury, instalat in fabrica Henstedt-Ulzburg.
 

Reconstructia dupa incendiu a oferit oportunitatea de a echipa uzina cu tehnologie de ultima ora, pentru o productie industriala moderna.
Noul mixer Banbury, operational din iulie, are o camera de mixare de 310 l, unica pentru industria resaparii, si rotoare cu spatiere variabila co-penetrante. „Noul mixer asigura o crestere semnificativa a capacitatii de productie, comparativ cu predecesorul sau: productia lunara de material pentru resapare ajunge la aproximativ 1.000 t, ceea ce ne permite sa rezolvam cateva aspecte critice pe care le intampinam in productie cu vechiul echipament“, a afirmat Matthias Leppert, managing director Ellerbrock.
Noul sistem ofera posibilitatea a utiliza productia suplimentara pentru alte fabrici din cadrul grupului sau de a o comercializa catre terti, fapt ce aduce beneficii pe mai multe nivele: logistic, prin reducerea termenelor de livrare, si de management, prin stocarea unor cantitati mai mici de materie pentru resapare.
Una dintre tehnologiile Ellerbrock preferate este Profil Liner, ce ofera o gama extinsa benzi de rulare pentru resapatori si cel mai bun raport calitate pret al unui profil resapat.
De la infiintare, in 1919, Ellerbrock a cunoscut o dezvoltare rapida intre cele doua razboaie mondiale, pentru ca apoi fabrica sa fie distrusa, in 1943, reconstruita, si sa cunoasca o noua evolutie spectaculoasa in anii '50, datorita boom-ului inregistrat de vanzarile de autovehicule si de cererea foarte mare pentru anvelope resapate.
In 2003, un incendiu a distrus din nou centrul de productie din Henstedt-Ulzburg, pentru ca in iunie 2004 sa fie inaugurata in locul sau cea mai moderna fabrica de resapare din Europa, care produce consumabile pentru resapare la cald si la rece.
In 2007, fabrica a fost din nou modernizata, in prezent, Ellerbrock profitand de avantajul de a fi parte a Grupului Marangoni. Datorita locatiei strategice in nordul Europei, Ellerbrock isi poate distribui usor produsele in Germania si in alte tari vorbitoare de germana, ca si in Scandinavia, estul Europei si Rusia, iar stocurile foarte mari permit livrarea in 24-48 de ore. Desi Europa ramane piata principala, Ellerbrock isi comercializeaza profilele in intreaga lume.

Articole similare

Ad