Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin, la cinci ani de la prima anvelopa resapata


In martie, Cefin aniverseaza cinci ani de la resaparea primei anvelope prin tehnologia Ringtread, furnizata de Marangoni.
„Modul in care Cefin a inceput productia anvelopelor resapate Ringtread a fost impresionant, iar factorul-cheie al succesului este echipa. Cefin se numara printre clientii europeni de top, iar Romania joaca un rol important in strategia noastra. Impreuna vom continua efortul de a convinge flotele romanesti ca resaparea de calitate este un ingredient important pentru a face companiile de transport mai eficiente si competitive“, a apreciat Roberto M. Santorum, sales director Marangoni.
 

La ora actuala, Cefin utilizeaza tehnologia de resapare la rece, cu banda de rulare tip inel Ringtread si cu banda de rulare clasica – Unitread. Cu ajutorul celor doua tehnologii de resapare, anvelopele resapate din gama Cefin se pliaza pe nevoile oricarui tip de client. In august 2008 a fost realizata o investitie intr-o masina de inspectie a anvelopei cu laser in incinta vidata (shearograph). Masina realizeaza o radiografie a structurii interne a anvelopei, indicand cu precizie zonele in care structura este afectata.
Tehnologiile prin care anvelopele uzate/resapate sunt verificate la introducerea in procesul de resapare, cat si la terminarea acestuia, ofera incredere si un grad de exploatare similar cu cel al unei anvelope premium, iar costul este cu 50-60% mai mic. Oferta Cefin este bazata pe o paleta larga de profile ale benzii de rulare, care acopera toate tipurile de aplicatii existente.
„Colaborarea cu specialistii de la Marangoni a fost inca din 2005 benefica pentru compania noastra. Consider ca o parte din succesul nostru se datoreaza si acestora”, a declarat Mihai Ionescu, responsabilul uzinei de resapare din cadrul grupului Cefin.

Articole similare

Ad