Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pirelli lanseaza ST:01 Base

Pirelli si-a completat gama de produse destinate transporturilor pe distante medii si lungi cu o serie de anvelope ce pun accentul pe siguranta si costuri de utilizare reduse, destinate transporturilor pe distante medii si lungi. Noul produs se alatura celor doua deja existente pentru remorci si semiremorci: ST:01 Neverending si Formula Trailer.
 

Noile Pirelli ST:01 Base au aceleasi caracteristici cu celelalte produse ale gamei 01: profile inovatoare si structura si compozitie care reduc rezistenta la rulare, contribuind la economia de carburant si energie, precum si la protectia mediului. La protectia mediului contribuie si nivelul redus de zgomot, precum si absenta uleiurilor aromatice (HAOF) din compozitia anvelopelor.
Structura si compozitia ST:01 Base au fost concepute pentru optimizarea uzurii si prelungirea duratei de viata, mentinand intacte caracteristicile legate de rezistenta si siguranta pe orice tip de carosabil, inclusiv pe autostrazi si drumuri principale. Noile anvelope sunt disponibile …

Articole similare

Ad