Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Start pentru a treia generatie


La finalul lui iunie, Continental a prezentat noua gama de anvelope din generatia a treia, pentru vehiculele de transport persoane, care acopera toate domeniile de utilizare, de la liniile urbane si regionale pana la segmentul de transport cu autocare pe distante lungi, aflat intr-o puternica dezvoltare. Primele anvelope din aceasta gama au fost produse in Slovacia, la Puchov, unde Continental va investi puternic in urmatorii ani. Cu aceeasi ocazie a fost prezentat si sistemul de control al anvelopelor ContiPressureCheck.
 

Pentru transportul pe distante lungi va fi disponibila anvelopa Conti Coach HA3 destinata echiparii pe toate axele la dimensiunile 295/80 R 22,5 si 315/80 R 22,5. Aceasta asigura o eficienta ridicata printr-un consum specific redus de carburant si un parcurs foarte lung. Datorita tehnologiei lamelelor, aceste anvelope asigura, de-a lungul intregii lor durate de viata, o buna aderenta longitudinala si transversala, foarte bune performante in ceea ce priveste mentinerea traiectoriei si precizia directiei, precum si o manevrabilitate excelenta pe carosabil ud.
Conti CityPlus HA3, pentru utilizarea in transportul regional, se adapteaza exact la cerintele din acest segment pretentios, in continua crestere. Anvelopa dezvoltata pentru echiparea tuturor puntilor este disponibila la marimea 295/80 R 22,5. Printre principalele caracteristici se numara manevrabilitatea si aderenta pe carosabil ud pe toata durata sa de viata, randamentul kilometric foarte bun si uzura uniforma.
Pentru transportul de linie exigent, Continental ofera Conti Urban HA3 pentru echipare pe toate puntile, la dimensiunile de 275/70 R 22,5 si 315/60 R 22,5. Noile anvelope prezinta un perete lateral si mai intarit, pentru o protectie eficienta impotriva loviturilor de la muchiile bordurilor, dar si un randament kilometric cu 20% mai mare.

Anvelopele la control!
Tot in iunie producatorul german a prezentat sistemul de control al presiunii anvelopelor, ContiPressureCheck, care combina experienta si expertiza din diferitele domenii conexe: anvelope, tehnologia senzorilor si dotarea cu instrumente automotive ale Continental.

Articole similare

Ad