Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Piata resapatelor de camion va creste

Multi dintre principalii producatori si dealeri de anvelope au adaugat la pachetul standard si posibilitatea de a folosi la maximum performantele produselor pe care le achizitioneaza prin apelarea la resapare, acesta fiind un aspect definitoriu pentru managementul eficient al anvelopelor. O anvelopa resapata premium ar trebui sa aiba calitati similare anvelopelor noi si implica o investitie mai mica.
 

In plus, productia unei resapate costa mai putin, iar cantitatea de materii prime folosite (cauciuc, petrol etc.) este mai mica.
Cum un numar mare de modele de anvelope pot fi resapate, sa arunci o anvelopa fara a o resapa inseamna sa arunci mare parte din valoarea ei, deoarece anvelopele resapate sunt o alternativa economica la cele noi.
Marangoni este cunoscut pe piata ca un specialist in resapare, de aceea multi producatori de anvelope coopereaza cu compania italiana in aceasta directie. Insa Marangoni este un nume popular mai ales in randul resapatorilor independenti care vor ca produsele lor sa aiba calitate europeana.
Oferta Marangoni de resapate la rece este structurata in functie de cerintele clientilor. Celor care cauta performanta li se recomanda produsul premium, RINGTREAD. Pentru cei pentru care pretul este mai important, compania italiana recomanda gama economica, UNITREAD. Alt produs din portofoliu este PROFIL LINER, produs in Germania, pentru care Marangoni este in cautare de oportunitati de desfacere si in Romania.

Articole similare

Ad