Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Deutsche Bahn a ales Continental

In noiembrie, pentru prima data, in cadrul unei licitatii EU, Caile Ferate Germane (Deutsche Bahn) cumuleaza si acorda necesarul de anvelope de autobuz pentru Filialele Cailor Ferate Germane Regio si Arriva din diverse tari europene. Continental a convins printr-un pachet economic complet si orientat catre client si a primit comanda pentru un contract de circa patru milioane de euro.
Un alt motiv important pentru decizia in favoarea producatorului de anvelope din Hanovra este echipa Key Account, care asigura asistenta pentru societatile individuale de autobuze Regio in Germania si pentru Grupul Cailor Ferate Germane Arriva din Italia, Portugalia, Ungaria si Republica Ceha.

 

Pentru autobuzele din traficul regional se vor utiliza Conti CityPlus HA3 295/80 R 22.5, dezvoltata special in acest scop, si Conti Coach HA3, cu dimensiunile 295/80 R 22.5 si 315/80 R 22. Autobuzele din traficul orasenesc vor fi echipate cu anvelope Conti Urban HA3, cu pereti laterali ranforsati, cu dimensiunile 275/70 R 22.5, ca o solutie completa de anvelope.
Grupul Regio si Arriva echipeaza complet cu anvelope noi si utilizeaza in consecinta managementul carcaselor …

Articole similare

Ad