Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental EcoPlus HT3, solutia economica pentru remorci

Anvelopa Continental EcoPlus HT3 pentru remorci este destinata transportului pe distante lungi si are profilul special conceput pentru un consum redus de carburant si durata lunga de viata. EcoPlus HT3 confera profitabilitate maxima datorita capacitatii ei de recanelare si resapare si a primit calificativul A la etichetarea conform standardelor UE.

EcoPlus HT3 este primul reprezentant al noii generatii de anvelope Continental pentru camioane, care va fi lansata pe piata anul acesta. Noua anvelopa premium pentru remorci si semiremorci a fost conceputa special pentru a asigura eficienta maxima a costurilor, dar si durata lunga de exploatare.
 

Nu trebuie omis faptul ca pneurile care echipeaza remorcile sau semiremorcile contribuie cu 60% la rezistenta totala la rulare a camioanelor, astfel ca performantele acestora sunt esentiale in eficienta intregului ansamblu. Gratie compusilor optimizati din calea de rulare si sistemului special al carcaselor anvelopelor Continental, Conti EcoPlus HT3 ofera, in acelasi timp, aderenta excelenta si siguranta in conditii de carosabil ud.
Pentru anvelopa Conti EcoPlus HT3, Continental a conceput un profil nou, care ofera suprafata de contact optima pe patru canale longitudinale si muchie speciala, pentru economie de carburant. Rezistenta la rulare a fost redusa pentru dimensiunea 385/55 R 22.5 cu peste 25% fata de predecesoarea sa. Aceasta ofera noii anvelope …

Articole similare

Ad