Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UE trebuie sa joace un rol vital in viitorul transportului rutier

Un nou studiu realizat la solicitarea Goodyear in randul industriei europene de transport rutier de marfa arata ca regimul de reglementare este de o importanta vitala pentru managerii de flote care opereaza in Europa. Sondajul realizat in randul a aproape 600 de manageri de pe opt piete europene arata ca reglementarile si prevederile legislative au un impact mare asupra modului in care flotele isi pot creste profitabilitatea si durabilitatea.
 

In afara de costul combustibilului, impactul reglementarilor este problema cel mai des numita. Impactul cadrului legislativ este simtit mai ales de flotele mai mici – un sfert dintre cele care au 20-50 de camioane au numit normele UE ca avand cel mai mare impact asupra afacerii lor, dupa costul carburantului. Provocarea legata de angajarea si pastrarea personalului este, de asemenea, foarte importanta, iar odata cu cresterea varstei medii aceasta problema va avea un impact tot mai mare.
Sondajul reflecta faptul ca aceasta industrie investeste in viitor. In studiu se mai arata ca multe flote sustin ambitiile UE de a reduce emisiile de carbon. 76% dintre ele si-au pregatit soferii pentru a conduce vehicule mai eficiente din punct de vedere al consumului si mai mult de jumatate se asigura ca folosesc camioanele cele mai eficiente din acest punct de vedere. In timp ce flotele sunt preocupate de accizele mari …

Articole similare

Ad