Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Reteaua Truck Point va fi regandita

In a doua jumatate a acestui an, reteaua Truck Point a Bridgestone va intra intr-un proces de revitalizare ce va presupune o redenumire completa si rediscutarea conditiilor cu partenerii. „Pe langa o noua identitate, vom veni cu un nou pachet de servicii in care va fi inclusa oferta actuala, dar pentru care vom incerca sa gasim o modalitate mai buna de punere la dispozitia dealerilor. Vom investi mai mult in retea, de la partea de identitate pana la cresterea nivelului de parteneriat cu dealerii respectivi.
 

Acum in Romania avem 20 de parteneri in retea si acoperim 34 de puncte de vanzare. Vrem sa ajungem la 25 de parteneri cu 40 de puncte de vanzare. Incercam sa ne dezvoltam pe partea de servicii pentru a raspunde cerintelor pietei legate de sprijinirea partenerilor pentru a controla impreuna costurile“, a afirmat Florin Ponoran.
Bridgestone Romania lucreaza cu o serie de flote, carora le sunt oferite serviciile din programul ToolBox. Unele sunt flote directe, cele mai mari din Romania, dar sunt si contracte indirecte. „Aceste servicii sunt cerute pe piata, ramane sa reusim sa capacitam si sa ne stimulam partenerii din viitoarea retea sa …

Articole similare

Ad