Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde lanseaza primele echipamente robotizate

Noile evolutii tehnologice aduc stivuitoarele robotizate in centrul atentiei ca solutii eficiente in cadrul unui flux de materiale. Comercializate sub marca Linde Robotics si dezvoltate in cooperare cu specialistii in robotica Balyo, echipamentele sunt usor de instalat si navigat, bazandu-se pe elementele structurale dintr-un depozit.

Primele modele robotizate introduse pe piata sunt electrostivuitorul Linde L-MATIC L HP si echipamentul de tractare Linde P-MATIC.
 

Impreuna cu Balyo, lider in domeniul automatizarii, Linde Material Handling isi propune sa devina furnizorul unei game complete de stivuitoare robotizate. Aceste echipamente sunt recomandate pentru o varietate de aplicatii din sectorul de logistica si depozitare, putand fi conectate la managementul depozitelor si la sistemele ERP. Practic, stivuitoarele sunt pe drumul catre conceptul Industrie 4.0, care preconizeaza ca in viitor masinile ar trebui sa se organizeze si sa comunice intre ele intr-o masura mai mare.

Cine poate beneficia de stivuitoare automatizate?
Implementarea solutiilor automatizate de depozitare este luata in considerare in special pentru operatorii ale caror operatiuni de manipulare ofera o valoare adaugata scazuta, sunt repetitive si implica parcurgerea unor distante lungi. In plus, in cazul in care echipamentele vor fi utilizate in doua sau mai multe schimburi, toate conditiile esentiale sunt indeplinite pentru a beneficia de avantajele logisticii robotizate. Prin optimizarea resurselor operationale se obtin un potential de reducere a costurilor si productivitate ridicata.

Inteligente, independente, usor adaptabile
Stivuitorul robotizat Linde L-MATIC L HP are o capacitate de incarcare de 1,2 t si accelereaza …

Articole similare

Ad