Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dumatrucks mizeaza pe eficienta asiatica

Anul trecut Dumatrucks a devenit unic importator in Romania al echipamentelor Liu Gong, cel mai mare producator chinez de utilaje de constructii, care are si o divizie de motostivuitoare pe gaz, electrice si diesel.
In Europa, Liu Gong vinde cel mai mult in Polonia (unde anul trecut a achizitionat Stalowa Wola), Serbia si Turcia.
 

Compania cu sediul central la Bucuresti are pe stoc cate un model din cele mai reprezentative echipamente pentru piata din Romania – gredere, buldoexcavatoare, excavatoare pe senile, incarcatoare frontale mai mari de 12 t, stivuitoare cu furci etc. – dar se poate vinde si la comanda, termenul de livrare al echipamentelor fiind de doua saptamani, pentru modelele disponibile la sediul Liu Gong in Amsterdam, sau de 30-60 zile pentru echipamentele comandate in China.
La cerere se ofera si echipamente second-hand, importate sau provenind din custodii, reposesii de la firmele de leasing sau trade-in-uri.
Dumatrucks asigura si serviciile after-sales (piese de schimb, service, interventii in teren) prin toate cele trei puncte de lucru din tara: Bucuresti, Covasna si Brasov. Daca anumite modele de piese nu sunt disponibile pe stoc, acestea pot fi comandate la sediul Liu Gong din Olanda, ajungand in tara in maximum 48 de ore.
Pentru acest an Dumatrucks intentioneaza sa vanda circa 40 de echipamente de constructii, o estimare ambitioasa, dar, potrivit lui Adrian Gheorghe, CEO Dumatrucks, „inceputul de an a prezentat un interes mai crescut pentru echipamente, piata este mai agitata, mai ales cu privire la licitatiile aferente proiectelor pe fonduri europene, care se pare ca se vor debloca dupa aproape un an de stagnare”. 

Articole similare