Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Se cauta parteneri romani

Conferinta organizata de Camera de Comert Romano-Germana a reunit si o serie de reprezentanti ai unor companii germane care sunt interesate de intrarea pe piata romaneasca si cauta parteneri in acest scop.
• E. Zimmermann GmbH&Co. Kg cauta partener local activ in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor, cu experienta in deseuri rezultate din activitati industriale.
 

• Glaser Recycling GmbH cauta  firma locala de colectare si reciclare pentru hartie, mase plastice, lemn si materiale de constructii.
• Haase Energietechnik GmbH cauta birou local de proiectare si consultanta in tehnica pentru gestionarea depozitelor de deseuri, componente pentru instalatii cu gaz, pentru tehnica de cogenerare si tratarea apelor.
• HPC AG este interesata de o cooperare cu birouri de proiectare si companii de constructii active pe segmentele: reabilitare gropi de gunoi, proiectare depozite de deseuri, gestionarea deseurilor, instalatiilor de deseuri, instalatii de reciclare, realizarea de masterplanuri pentru managementul deseurilor, instalatii de curatare a apelor uzate, energie regenerabila din deseuri, firme de salubritate cu autoritati locale, reprezentanti ai unor orase si comune care doresc sa isi defineasca un proiect cu scopul de a accesa subventii.

Articole similare