Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sasiu de Cartea Recordurilor

Un vehicul cu o structura neobisnuita este categoric o mare provocare pentru un producator de sasiuri, in special atunci cand stabileste si noi standarde de constructie ca parte a liniei de fabricatie Cifa. Paul Nutzfahrzeuge a transformat cu succes un sasiu cu patru axe intr-unul cu sapte pentru producatorul italian de echipamente de beton.
 

Datorita celor cinci axe viratoare si unei raze de bracare de 33 m, gigantul cu o masa maxima de 75 t poate fi manevrat cu atentie si in cele mai mici spatii. Sasiul va fi utilizat ca transportor pentru noua pompa de beton Cifa K80H din seria Carbotech. Ansamblul care a intrat deja in Cartea Recordurilor va fi expus in premiera la Bauma 2013.
„Suntem extrem de mandri de colaborarea pe care am avut-o cu Cifa Team. Aceasta comanda ne intareste pozitia in randul specialistilor internationali recunoscuti si ne plaseaza intr-o pozitie de top pe piata aplicatiilor pentru vehicule speciale din gama cu cea mai mare sarcina utila ”, a declarat Reinhold Grösser, managing director Paul Nutzfahrzeuge GmbH.

Siguranta si stabilitate
Designul binecunoscut al companiei Paul Nutzfahrzeuge asigura un transport in siguranta si o functionare optima a noii pompe de beton Carbotech, care prezinta o lungime record a bratului (80 m), impartita in sapte tronsoane rabatabile. Ca noutate, ultimele patru elemente sunt acum fabricate dintr-un amestec puternic fibra-carbon, insa cu o greutate mai redusa. Sasiul garanteaza stabilitatea ceruta in domeniul sau de utilizare, …

Articole similare