Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutiile Linde Hydraulics pentru utilajele de constructii

Linde Hydraulics a prezentat la Bauma mai multe sisteme menite sa eficientizeze activitatea companiilor de constructii. Printre acestea, sistemul de control al incarcaturii Linde Syncron Control (LSC+), acum disponibil si in varianta hidraulica, si, mai nou, electro-hidraulica. Practic, componenta electronica „citeste” intentia operatorului si seteaza pompa si valvele fie pentru a oferi o dinamica sporita, fie pentru manevre de precizie, in functie de situatie.
 

Operatorul poate, de asemenea, sa seteze performantele sistemului hidraulic prin selectarea intre mai multe moduri: echipamentul poate opera si se poate deplasa tinand cont sau nu de incarcatura pe care o are. Acesta se poate folosi de monitorul cu „touch-screen” pentru a da diferite comenzi sau chiar pentru a misca bratul.
Prin utilizarea LSC+ un excavator poate fi folosit atat pentru aplicatii de forta, cat si pentru precizie. LSC+ vine ca un sistem complet, ce include unitatea de control electronic, precum si un sistem nou de valve monobloc, care preia controlul functiilor hidraulice. Gratie designului tip sandvis se pot adauga ulterior si alte functii. La Bauma a fost expus un excavator al carui brat era controlat cu ajutorul unui LSC+ si manevra plastic granulat, folosind atat functia de control fin, cat si pe cea de operare dinamica.

Articole similare