Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au inceput inscrierile pentru 2016

Pe 20 august au inceput inscrierile pentru producatorii de utilaje MHE si funizorii de solutii intralogistice din toate domeniile in cursa pentru „Oscarurile din intralogistica“ 2016. Sansele sunt multiple anul acesta, deoarece juriul international, care acum cuprinde trei noi membri, a inclus noi segmente de produse, majorand numarul categoriilor de la cinci la opt. Castigatorii vor fi anuntati de juriu in cadrul ceremoniei de deschidere a CeMAT Hanovra, pe 31 mai 2016.
 

Juriul este compus in prezent din 25 de membi din 17 tari din intreaga lume, ultimii alesi fiind Allan Leibowitz, redactor sef al „forkliftaction.com“ (Australia), Klaus Koch, redactor sef in cadrul celei mai prestigioase reviste suedeze de logistica, „Logistik&Fördertechnik“, si Valeria Lima de Azevedo Nammur, editor al „LOGWEB Magazine“ (Brazilia).
„Votul din acest an va fi mai incitant ca oricand. Participantii care vor fi nominalizati sunt cu adevarat lideri in inovatie“, a spus Anita Würmser, presedinte executiv al Juriului IFOY.

Trei noi categorii
Noile categorii au fost selectate astfel incat sa reflecte cat mai riguros numarul mare de inovatii din domenii foarte variate.
Astfel, cele doua categorii traditionale de stivuitoare, „cu contragreutate, pana la 3,5 t“ si „peste 3,5 t“ se vor alatura acum categoriei „utilaje speciale“, cuprinzand stivuitoarele cu destinatie speciala, pentru manipularea containerelor, dar si stivuitoare transportabile sau pentru incar- caturi grele, cu capacitati ce depasesc 8 t.
Categoria „stivuitor de depozit“ s-a impartit in „stivuitor de depozit pentru inaltimi mari“ si „stivuitor de depozit pentru inaltimi mici“, pentru utilajele cu o inaltime de ridicare de la al doilea raft in sus, respectiv pana la primul raft. In plus, vehiculele de transfer (shuttle) sunt admise acum la categoria „vehicule ghidate automat“ (AGV).
Categoria „solutii intralogistice“ nu se focuseaza pe vehicule, ci pe experienta privind planificarea si implementarea solutiilor. Competitia este deschisa pentru un concept de depozit integrat sau solutii software implementate cu succes, cum ar fi WMS, software pentru logistica, pentru ghidarea utilajului, asistenta soferului …

Articole similare

Ad