Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

La un moment dat am mai putea avea cativa kilometri de autostrada

La jumatatea lunii trecute, CNADNR a semnat contractele pentru constructia loturilor 3 si 4 ale autostrazii Sebes-Turda, dupa ce ministerul a castigat definitiv la Curtea de Apel si poate merge mai departe, asteptand insa in continuare o decizie referitoare la celelalte doua tronsoane. Reamintim ca pentru primele doua loturi comisiile de licitatie au selectat, la sfarsitul lui decembrie 2013, ofertele depuse de asocierile Impregilo-Salini, respectiv RCM Construzioni SRL/Imob Lux Construct/Consinit/Societatea de Constructii Napoca/ Impresa Ferrara S.N.C Di Angela & Rossella Ferrara/SC T Dancor RomConstruct SRL/SC Shelter Construct/Associazione Cooperativa Muratori& Affini Ravenna SCPA/Schiavo&C.SpA/ Eurocerad International.
 

Impregilo are in constructie si lotul 3 al tronsonului de autostrada Sibiu-Orastie, acolo unde, din cauza unor alunecari de teren, lucrarile au fost intarziate, iar compania italiana si-a luat angajamentul sa finalizeze pana in noiembrie 2014 cei 22 km de autostrada.
Revenind la tronsoanele 3 si 4 ale autostrazii Sebes-Turda, care presupun constructia a aproape 30 km de autostrada, valoarea lor cumulata se ridica la 890 de milioane de lei fara TVA. Lotul 3 a fost atribuit asocierii Tirrena Scavi SPA-Societa Italiana per Condotte D’Acqua SPA, iar lotul 4, asocierii SC Porr Construct SRL-Porr Bau GmbH.

Articole similare