Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EvoBus propune capacitate marita de transport

EvoBus Romania a organizat, in martie, o caravana Setra prin tara, cu accent pe promovarea capacitatilor marite de transport. De aceea a adus doua modele reprezentative pentru acest segment, un 419 GT-HD ComfortClass si autocarul supraetajat 431 DT TopClass. De altfel, Setra este prin excelenta un producator cu multe aplicatii de nisa, iar cele doua vehicule aduse cu titlul de prezentare nu sunt doar bine echipate si cu nivel ridicat de confort, ci si foarte capacitive. Acest aspect este cu atat mai important cu cat gestionarea optima a costurilor este esentiala in activitatea oricarui operator.

Rolul soferului este esential in obtinerea unui consum de carburant cat mai bun, dar si masina trebuie sa il "ajute". Iar din cheltuielile totale pe intreaga durata de viata a autocarului, pretul initial de achizitie nu mai are o pondere prea mare comparativ cu costurile operationale.
Supra-etajata este o masina foarte intima prin echiparea interioara, desi are o capacitate de 78 de locuri. La parter, scaunele de club creeaza o atmosfera speciala

Articole similare