Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comenzi importante pentru VDL Bus&Coach

Compania de transport Nobina a comandat 56 de autobuze VDL Citea LLE (light low-entry), care urmeaza sa intre in exploatare in Helsinki, de la jumatatea lui august. Aceasta este cea mai mare livrare din istoria VDL Bus&Coach pentru piata finlandeza.
Citea LLE este un concept de autobuz cu intrare coborata inovator, care asigura un consum de carburant mai mic comparativ cu alte vehicule similare si are emisii reduse si cheltuieli de intretinere, de asemenea, scazute. Autobuzul configurat de Nobina are 12 m lungime si o capacitate de transport de 39+4+1 locuri pe scaune si alte 40 in picioare.

„Aceasta comanda ne confirma strategia de a promova vehiculele cu greutate proprie redusa, in special pentru autobuzele urbane. In plus, ne-am consolidat colaborarea cu Nobina si speram sa o dezvoltam si pe viitor“, a declarat Rémi Henkemans, director executiv VDL Bus&Coach.
Nobina are o istorie de 100 de ani si este prezenta in Suedia, Finlanda, Norvegia si Danemarca. Grupul detine in total o flota de 3.500 de vehicule si transporta anual 280 de milioane de pasageri.
Operatorul britanic Arriva a comandat 80 de sasiuri VDL SB-200, care urmeaza sa fie livrate in cursul acestui an. Ele sunt echipate cu motor Cummins ISBe Euro 5, in combinatie cu cutie de viteze Voith. SB-200 ofera spatii generoase la interior, inclusiv pentru scaune cu rotile sau carucioare pentru copii. In varianta europeana, sasiul este folosit pentru VDL Citea LLE, un autobuz care se bucura de mare succes in Olanda, Danemarca, Germania si Israel.
Arriva este unul dintre cei mai mari transportatori si Marea Britanie, operand in special in partea de nord-est, nord-vest si sud-est a Angliei si in nordul Tarii Galilor. Arriva Bus&Coach este dealer VDL in Marea Britanie si ofera o gama variata de sasiuri SB-200 si SB-180 pentru toti operatorii din Regatul Unit.

Articole similare

Ad