Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TRANSPORT DE PERSOANE: ISUZU

Anadolu Automobil Rom, importatorul autobuzelor Isuzu in tara noastra, a lansat un model nou de autobuz urban de 9,5 m lungime, cu podea complet coborata. Vehiculul este adresat pietei europene, corespunde directivei europene 2007/46, referitoare la omologarea europeana a vehiculelor, si va intra in productia de serie in martie 2012.
Acesta se alatura modelului Citimark low-entry, de 9 m lungime.

Citimark este propulsat de motorul Isuzu turbo diesel intercooler, de 204 CP, si poate fi configurat in numeroase variante, de la 17 locuri pe scaune plus 47 in picioare plus un carucior cu rotile la 25 de locuri pe scaune, 27 in picioare si spatiu de carucior.
Isuzu Citimark este echipat standard cu sistem de franare cu discuri fata-spate si dublu circuit pneumatic cu ABS si ASR. In pachetul de baza mai intra imobilizatorul pentru motor, senzorii de parcare si limitatorul de viteza. Optional se pot comanda preincalzitorul pentru motor, farurile de ceata si sistemul de coborare/ridicare a caroseriei (ECAS).
Aceleasi sisteme de siguranta echipeaza si autobuzul interurban Novo, cu capacitate de transport de 27+1 locuri, propulsat de motor Isuzu 4HK1 E5N de 5.2 l si 155 CP. Cei ce doresc un vehicul mai puternic pot alege Novo Ultra, cu motor de 190 CP. Novo se adreseaza in special companiilor care efectueaza transport in interes propriu, avand un pachet de dotari standard foarte generos si un pret atractiv. Optional, poate fi echipat cu geamuri duble, sistem audio cu DVD si monitor LCD, preinca lzitor pentru motor si navigatie.
Compartimentele de bagaje au capacitate totala de 4 m3.
Pentru cursele interurbane si intercity, Turquoise este special proiectat pentru a fi comercializat in comunitatea europeana.
Vehiculul este echipat si cu motor Isuzu de 5,2 l si 190 CP, cu un cuplu maxim de 513 Nm, atins intre 1.600 si 2.000 rpm. Cu o capacitate de transport de 23 pana la 31+1+1 locuri, Turquoise dispune de un pachet de dotari standard ce include ABS, ASR, tahograf digital, preincalzitor, instalatie de aer conditionat si senzori pentru parcarea cu spatele. Turquoise VIP poate fi configurat in numeroase variante, in functie de solicitarile clientilor.
Exista si varianta cu sase fotolii de piele cu posibilitatea de rotire la 360o, sistem de aer conditionat si incalzire functional si atunci cand motorul este oprit, navigatie si sistem audio-video cu DVD-Player si doua monitoare LCD.
La service-ul Anadolu Automobil Rom se pot repara acum atat autobuze si autocare, cat si camioane, indiferent de model. Desigur, cei mai multi clienti sunt utilizatorii de Isuzu, dar pe viitor se doreste extinderea si catre celelalte categorii de potentiali clienti.
In prezent, service-ul dispune de statie ITP pentru toate categoriile de vehicule, este autorizat pentru montare si verificare tahografe in reteaua Tachonan Service, montaj si verificare de pre-incalzitoare Eberspächer si in scurt timp si de Webasto, este autorizat Autofit si dispune de tester pentru autoturisme si camioane, executa operatiuni de tinichigerie si vopsitorie auto si are incheiate contracte de agreare cu mai multe companii de asigurari in sistem de decontari directe.
Se pot efectua si operat iuni de mecanica si electrica, service-ul fiind dotat cu separator de uleiuri uzate, strung, tester pentru motor, echipament pentru distributie ulei, macara tip girafa, cu capacitate de 2 t, cricuri hidraulice pentru canal, cu capacitate de 6 t, polizor, echipament pentru verificarea aerului conditionat, presa hidraulica pentru rulmenti etc.
In afara interventiilor din cadrul unitatii service, echipa mobila este disponibila pentru deplasare la sediul clientilor sau pe teren, acolo unde se afla autobuzul cu probleme.
Anadolu Automobil Rom detine in permanenta stocuri de piese de schimb pentru autobuzele Isuzu, valoarea estimativa fiind de 500.000 de euro.
Numarul de repere existente in stocul curent variaza intre 800 si 1.000. Frecvent a aprovizionarii stocului de piese este de trei ori pe luna, iar termenul de livrare pentru o piesa in regim normal este de aproximativ 15 zile. In regim de urgenta, componenta poate fi primita in 2-3 zile, cu plata taxelor de urgenta aferente.

Articole similare

Ad