Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anadolu

Anadolu Automobil Rom, importatorul Isuzu in Romania, propune la transportul urban si metropolitan Citibus, de 9,5 m lungime, cu podea complet coborata. Vehiculul are omologare europeana si a intrat in productia de serie in martie 2012. Isuzu Citibus este propulsat de motor Isuzu 4HK1E5S,  de 5.193 cm3. Puterea maxima este de 204 CP, la 2.600 rpm, iar cuplul maxim, de 637 Nm, este atins intre  1.600 la 2.600 rpm. Vehiculul corespunde EEV, gratie EGR si filtrului cu functie automata de regenerare si durata medie de viata de 200.000 km.

In standard, este echipat cu cutie de viteze manuala Isuzu, cu 6+1 trepte, dar optional se poate alege si o transmisie automata. Franele sunt pe discuri, atat pe puntea fata, cat si spate, iar suspensia este integral pneumatica. Citibus are optiuni variate de configurare, de la 18 pana la 25 de locuri pe scaune si 41 pana la 58 de locuri in picioare.
Citimark de 9 m lungime este propulsat de motorul de 204 CP si poate fi configurat de la 17 locuri pe scaune plus 47 in picioare plus carucior cu rotile la 25 de locuri pe scaune, 27 in picioare si spatiu de carucior. Autobuzul este echipat cu frane disc fata-spate si dublu circuit pneumatic cu ABS si ASR. In pachetul de baza mai intra imobilizatorul pentru motor, senzorii de parcare si limitatorul de viteza. Optional se pot comanda preincalzitorul pentru motor, farurile de ceata si sistemul de coborare/ridicare a caroseriei (ECAS).
Aceleasi sisteme de siguranta echi- peaza si autobuzul interurban Novo, cu capacitate de transport de 27+1 locuri, propulsat de motor Isuzu 4HK1 E5N de 5.2 l si 155 CP. Cei ce doresc un vehicul mai puternic pot alege Novo Ultra, cu motor de 190 CP. Novo se adreseaza in special companiilor care efectueaza transport in interes propriu, avand un pachet de dotari standard foarte generos si un pret atractiv. Optional, poate fi echipat cu geamuri duble, sistem audio cu DVD si monitor LCD, preincalzitor pentru motor si navigatie. Compartimentele de bagaje au capacitate totala de 4 m3.
Pentru cursele interurbane si intercity, Turquoise este special proiectat pentru a fi comercializat in Comunitatea Europeana. Vehiculul este echipat si cu motor Isuzu de 5,2 l si 190 CP, cu un cuplu maxim de 513 Nm, atins intre 1.600 si 2.000 rpm.

Articole similare

Ad