Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Dachser se dezvolta si in Romania

Dachser prevede pentru 2015 o crestere de circa 10% a cifrei de afaceri, dupa ce anul trecut aceasta a crescut cu 30% fata de 2013. Evolutia s-a datorat in special clientilor noi din domeniul auto, dar si cresterii volumului colaborarii cu cei existenti.
 
Anul trecut, Dachser a reusit o importanta crestere a profitului. O parte a ei a fost generata de clientii internationali ai grupului Dachser, dar si de catre clientii noi din industria auto, care activeaza in zona de vest a tarii noastre.

Pentru anul curent, compania prevede o crestere cu circa 10% a cifrei de afaceri in Romania. „In zona de vest a tarii au venit foarte multi investitori mici si mijlocii din industria auto, iar componentele realizate aici merg catre marii producatori mondiali de vehicule“, a explicat Andrei Bentea, director de vanzari in cadrul Dachser Romania. 

Filialele companiei sunt situate in Arad, Brasov si Bucuresti. In Ploiesti, Dachser a construit si dotat un depozit la cele mai inalte standarde de calitate pentru marfurile ADR. 
Depozitele companiei sunt dotate cu 25 de echipamente proprii. Activitatea de baza a companiei Dachser este reprezentata de grupajele internationale (65-70%), urmate de expeditiile in regim LTL sau FTL. In Romania, compania nu este inca prezenta cu divizia de transport aerian si naval, servicii pe care le ofera acum cu ajutorul unui partener. 
 
Retea extinsa la international
Dachser dispune de o importanta retea internationala proprie pentru activitatea de grupaj de pana la 2,5 t. Avantajul tine atat de un mod uniform de lucru, cat si de o comunicare mult mai usoara intre reprezentantii aceleiasi companii. „Dachser livreaza oriunde in Europa, pe cand alte companii lucreaza cu parteneri. Imi este mult mai usor sa comunic cu un coleg din Dachser, care are aceleasi reguli de respectat ca si noi, decat cu un partener.“
Marfa care vine prin reteaua Dachser in Romania se deconsolideaza la depozitele companiei de la Arad, Brasov si Bucuresti. Aceasta este incarcata seara si livrata a doua zi de fiecare agentie, in aria sa de acoperire. La Bacau, Iasi, Suceava si Botosani distributia se face cu un partener.
Depozitarea marfurilor ADR se poate face numai …

Articole similare

Ad