Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

460 de autocare Mercedes-Benz pentru Africa de Sud

Daimler Buses va livra 460 de autocare Mercedes-Benz pentru Campionatul Mondial de Fotbal care va avea loc anul acesta in Africa de Sud. Vehiculele au fost comandate de Autopax Passenger Service Ltd., cu sediul in Pretoria, cel mai mare operator de servicii regulate de transport persoane din aceasta tara, care transporta circa patru milioane de pasageri in fiecare an.
Livrarea a inceput in decembrie 2009 si se va incheia in aprilie anul acesta. Mercedes-Benz do Brasil expediaza sasiurile tip O 500 RSD catre filiala din Africa de Sud, iar caroseria se construieste la Johannesburg, de catre Marcopolo.
 

Multe dintre componente vor fi realizate la fabrica Daimler Buses din East London, unde producatorul german a investit pana acum aproximativ un milion de euro. In afara de dotarile tehnice, o parte importanta din bani a fost alocata cresterii si specializarii fortei de munca locale.
„Aceasta livrare nu doar ne asigura o crestere a prezentei noastre in Africa de Sud, ci ne permite o abordare mai hotarata a retelei post-vanzare“, a declarat Holger Suffel, director de vanzari Daimler Buses.
Sasiurile O500 RSD sunt echipate cu motoare de 353 CP, cu sistem electronic de control incorporat, si cutii de viteza automate cu retarder, recent introduse in dotarea de serie. Autocarele, care vor avea o capacitate cuprinsa intre 52 si 61 de calatori, sunt echipate cu sistem de aer conditionat, MP3 player, DVD si monitoare.

Articole similare