Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pur si simplu elegant

Daimler Buses a prezentat in premiera mondiala noul autocar Setra TopClass 500, luna trecuta, juriului international de presa Bus of the Year, la centrul sau din Neu-Ulm. Lansarea oficiala va fi facuta in toamna, iar productia va incepe in noiembrie. TopClass 500 stabileste noi standarde de calitate in transportul de pasageri: eleganta formelor este combinata armonios cu eficienta, aerodinamica imbunatatita fiind secretul unui consum de carburant redus cu 6-8% fata de generatia precedenta.
 

Autocarul dispune de toate echiparile tehnice si de siguranta oferite de Daimler, precum si de o paleta larga de dotari de lux, si este disponibil in trei variante: S 515 HDH, S 516 HDH si S 517 HDH.

Dupa prezentarea ComfortClass 500, in toamna anului trecut, Daimler Buses s-a intrecut pe sine odata cu noul TopClass 500. O simpla privire catre vehicul este suficienta pentru a confirma faptul ca Setra ramane Setra, doar ca evolueaza dinamic. Designul armonios al caroseriei este alcatuit din linii bine definite, care exprima putere si suplete. La fel ca CC 500, partea din fata a TopClass 500 a beneficiat de o atentie deosebita, astfel ca se contureaza foarte bine „chipul” vehiculului. Logo-ul metalic Setra este tri-dimensional, pe fundal negru, si se imbina armonios cu celelalte elemente cromatice de design.
TopClass 500 beneficiaza de un concept imbunatatit de constructie, care face ca greutatea proprie sa fie redusa cu 150 kg fata de generatia precedenta, in conditiile in care rezistenta scheletului vehiculului a fost crescuta. De altfel, autocarul corespunde directivei ECE-R 66/01 referitoare la …

Articole similare