Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bavaria Bus ofera caroserii de calitate, marca Erduman

Bavaria Bus propune pietei europene de transport midibuzele Erduman, carosate in Turcia pe sasiu Iveco. Vehiculele sunt disponibile atat in varianta intercity/turistica, cat si pentru transport urban, cu intrare joasa (low-entry) la usa din spate. Versiunile 70C17 Bavaria Turistic si 50C14/17 Vendor au fost expuse si la Kortrijk, fiind disponibile printr-un dealer dedicat si pe piata vest-europeana. De altfel, tot pentru Occident, Bavaria Bus caroseaza la Grivita autobuze de capacitate medie, pe sasiu Iveco Irisbus.
 

Colaborarea dintre carosierul roman Bavaria Bus si Erduman dateaza din 2008, compania din Turcia fiind preferata pentru rapiditatea si creativitatea cu care raspunde oricaror solicitari. Anual, Bavaria Bus vinde in Romania aproximativ 80 de microbuze cu carosare Erduman, in diferite configuratii si cu diferite pachete de echipare.
„Preturile se incadreaza in media pietei de profil, cu un nivel de calitate superior. Putem oferi insa si produse de calitate exceptionala, mentinand un nivel mediu al costurilor in comparatie cu carosierii vest-europeni“, a declarat Dragos Ghidibaca, director general Bavaria Bus.
Compania este specializata pe microbuze si pe langa activitatea din Romania este prezenta pe piata germana, de unde se aduc in tara microbuze second-hand la preturi avantajoase, acestea fiind preluate de la operatorii nemti ca avans in schimbul altora noi.
Plaja de clienti se extinde de la scoli pana la servicii de shuttle. Din volumul vanzarilor, pe carosare, aproximativ 80% sunt vehicule realizate de Erduman, iar restul la Grivita. De altfel, autobuzele Grivbus by Bavaria Bus carosate la Grivita sunt vandute printr-un dealer specializat pe piata vest-europeana. „Anul trecut am carosat 12 vehicule impreuna cu Grivita, iar anul acesta vom avea 13. In acelasi timp, pregatim si varianta de autobuz urban low-entry“, a explicat Ghidibaca.

Articole similare

Ad