Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Setra ataca segmentul interurban

Dupa ce si-a innoit gamele premium de autocare, Setra isi concentreaza atentia asupra segmentului interurban, prin diversificarea si completarea familiei MultiClass 400 cu trei modele noi, UL business. S 415 (doua axe, 12,2 m), S 416 (doua axe, 12,7 m) si S 417 (trei axe, 13,4 m) raspund cerintei pietei de profil pentru configuratii de baza, economice si la preturi competitive. Acesta este si unul dintre motivele pentru care autobuzele UL business vor fi produse la fabrica din Hosdere (Turcia).
 

Avand un pret de circa 200.000 de euro, vehiculele nu fac rabat la capitolul siguranta si dispun de noul propulsor OM 936 Blue Efficiency Euro 6, de 7,7 l si 299 sau 354 CP si de patru cutii de viteza: GO 210 manuala si GO 250/8 Powershift, ZF Ecolife si Voith Diwa 6, automate.
Capacitatea de transport a fost crescuta, fiind cuprinsa intre 51 si 59 de pasageri. Consolele fata si spate sunt standard, avand 2.820 si 3.300 m, iar dimensiunea vehiculului se ajusteaza in partea centrala.
MultiClass 400 UL business poate fi prevazut optional cu usa dubla la mijloc, caz in care ultima pereche de scaune se poate rabata pentru a facilita accesul, deoarece in pozitie normala spatarul scaunelor ocupa putin din intrare. Ambele usi sunt integral din sticla – echipare standard – ca si scaunele pasagerilor, Setra „Transit”. Optional se pot alege scaunele Setra „Route. In functie de specificatiile clientilor sunt disponibile sistem de aer conditionat, butoane pentru solicitarea opririi vehiculului, suport pentru bagaje la interior, rampa pentru …

Articole similare

Ad