Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Judeteanul se atribuie in 13 decembrie a.c.

Ordinul comun MDARP/MT nr. 3.310/1.365/2013 a modificat data de referinta pentru atribuirea programului judetean de transport 2014-2019 si a creat premisele atribuirii traseelor pe ultima suta de metri. Practic, s-a stabilit modificarea punctului 1 din Metodologia de punctare, astfel incat punctajele aferente criteriilor de evaluare sa se stabileasca raportat la data de referinta care reprezinta prima zi prevazuta in calendarul de atribuire a traseelor judetene.
 

De asemenea, punctul 8 al Anexei 2 privind Criteriile de evaluare si punctajele aferente prevede ca in cazul in care operatorul a renuntat la licenta de traseu pe un traseu judetean din programul anterior sa fie depunctat cu un punct pe traseul respectiv.
Calendarul licitatiei a fost afisat la jumatatea lunii trecute pe site-ul www. autorizatiiauto.ro si are incepere din 25 noiembrie, data la care programele de transport trebuiau incarcate in aplicatia Centrului National de Management al Societatii Informationale (CNMSI). Data sedintei de atribuire a fost stabilita pentru 13 decembrie 2013, iar eliberarea licentelor de trasee este prevazuta pentru 20-31 decembrie a.c.
Odata cu publicarea calendarului sedintei de atribuire, ARR trebuia sa puna la dispozitia CNMSI datele cu privire la operatorii de transport, vehiculele pentru care acestia detin copii conforme si caracteristicile lor, firmele care intra sub incidenta legii 85/2008 privind insolventa (conform datelor ONRC), precum si informatii referitoare la certificatele fiscale (care permit operatorilor participarea la licitatie).
ARR urma sa furnizeze si evidenta detinerii neintrerupte a licentelor de traseu, dupa confirmarea si actualizarea acestora de catre Consiliile Judetene. In sarcina acestora din urma a revenit informarea Autoritatii Rutiere cu privire la vehiculele titulare pentru care au emis licente de traseu regulate speciale judetene, urmand ca ARR sa transmita mai departe CNMSI evidenta tuturor vehiculelor titulare la interjudetean, precum si cele pentru care s-au eliberat licente de traseu pentru curse regulate speciale judetene si interjudetene.
Noul program de transport judetean atribuit va fi valabil in perioada 1 ianuarie 2014-30 iunie 2019.

Articole similare

Ad