Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

prezentare Anadolu Automobil Rom

Reprezentanta autobuzelor si autocarelor Isuzu a reusit sa se mentina printre cei mai importanti furnizori de autocare de pe piata romaneasca. Mai mult, anul trecut s-a extins spre sectorul autobuzelor urbane. Astfel, la finele anului, Isuzu Citibus a devenit cel mai vandut autobuz urban nou din Romania, fiind utilizat pe trasee din mai multe zone ale tarii: Braila, Bacau si Ilfov.
 

Succesul inregistrat de acest autobuz urban cu podea coborata se datoreaza in primul rand calitatilor foarte bune de transport, costurilor de exploatare, designului atractiv si, mai ales, unui pret excelent pentru segmentul in care concureaza.
Isuzu Citibus este autobuzul urban din categoria sub 10 m ce ofera intre 20 si 25 de locuri pe scaune si 70 de locuri capacitate totala. Podeaua coborata intre usile 1 si 2 asigura un acces facil pasagerilor, iar pe usa dubla de la mijloc este disponibila o rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati. Pentru anul acesta, Citibus va fi propus cu o motorizare Euro 6 ale carei date tehnice vor fi comunicate la momentul prezentarii pe piata noastra.
Tot la capitolul autobuze urbane, Isuzu a reusit sa propuna gama Novociti si, anul trecut, au existat cativa cumparatori pentru acest model. Novociti este una dintre cele mai ieftine si mai spatioase oferte de pe sectorul de sub 8 m si poate transporta pana la 55 de calatori, din care 21 pe scaune. Este o solutie buna pentru localitatile cu un trafic redus de calatori si cu strazi inguste, iar multumita pretului scazut de achizitie este unul dintre cele mai rentabile autobuze urbane de pe piata.
Pe partea de autocare, Isuzu a lansat in 2013 noul model Visigo. Se poate spune ca, pe segmentul de 9,5 m, noul produs este revelatia anului. Comercializarea acestuia a inceput la final de 2013, dar transportatorii din Romania au optat pentru vehicule mai mici pentru traseele judetene. Dar interesul transportatorilor pentru Visigo a fost evident, mai ales al celor care au vizitat standul Isuzu la Salonul de la Kortrijk.

Articole similare

Ad