Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

600 de microbuze pentru elevi

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) este in curs de perfectare a achizitiei de 600 de microbuze scolare de 16+1 locuri pentru unitatile din invatamantul pre-universitar de stat, pentru care au demarat procedurile de licitatie in septembrie anul trecut. Fondurile au fost alocate MDRAP prin OUG 12/2013, iar bugetul maxim alocat a fost de 76 de milioane de lei.
 

Repartizarea microbuzelor catre unitatile administrativ-teritoriale se va face in baza prioritizarii intocmite de catre Ministerul Educatiei Nationale.
Durata contractului de achizitie publica este de sase luni, astfel ca, in ciuda contestatiilor depuse dupa anuntarea castigatorului, reprezentantii MDRAP sunt de parere ca termenele de livrare se vor incadra in perioada de derulare a contractului. La sfarsitul lui februarie procedura fusese finalizata, iar contractul era in curs de perfectare. In momentul semnarii de catre ambele parti, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP) va posta

Articole similare

Ad