Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dorini Comprodexim a cumparat prima Setra CC 515 HD din Romania

Prima Setra ComfortClass din noua serie 500 din Romania a fost livrata la inceputul lunii trecute catre Dorini Comprodexim SRL. Operatorul bucurestean doreste sa o utilizeze in special pentru circuite turistice desfasurate in tara, mai ales ca a primit in ultimul timp tot mai multe solicitari pe incoming din partea agentiilor partenere, dar nu exclude nici colaborari pentru curse internationale de linie sau alte servicii VIP.
 

De altfel, autocarul S 515 HD este configurat special pentru a deservi o paleta variata de aplicatii, fiind dotat, printre altele, cu doua frigidere, bucatarie, toaleta, cuseta pentru sofer si carlig de remorcare.

Doru Rugina, proprietarul firmei de transport Dorini Comprodexim, recunoaste ca intotdeauna i-au placut autocarele Setra, iar acum a avut posibilitatea sa isi indeplineasca un vis, acela de a-si cumpara o masina noua, de a o ridica direct de la fabrica si de a o aduce acasa. „Initial ma hotarasem pentru Mercedes-Benz Tourismo, insa dupa ce am vazut noua Setra seria 500 m-am decis sa o cumpar. Iar urmatorul autocar as dori sa fie Top Class 517 HDH. Avand in vedere faptul ca abia am cumparat Comfort Class, iar TC 500 va fi disponibil abia din toamna, probabil ca vom mai astepta cel putin un an pana la urmatoarea achizitie. Oricum, dorim sa pastram brandul, inclusiv datorita beneficiilor pe care le vom avea ca urmare a colaborarii cu acelasi furnizor“, a aratat Doru Rugina.
Decizia de a extinde flota de autocare a venit ca urmare a cererilor tot mai mari din partea agentiilor de turism partenere. Achizitia s-a facut cu finantare prin compania de leasing a grupului, Mercedes-Benz Financial Leasing, iar amortizarea a fost estimata la cinci ani.

Configurat atat pentru turism, cat si pentru linie
In configurarea autocarului s-a urmarit obtinerea unui numar cat mai mare de locuri, fara a face rabat la confort. S-a optat astfel pentru versiunea cu 49 de scaune Setra Voyage Plus + sofer + doua locuri pentru insotitorii de bord, care a primit trei stele la clasificarea din Romania. „Pentru a primi patru stele ar fi trebuit sa renuntam la cinci locuri, asa ca am preferat sa ramanem cu trei stele, mai ales ca autocarul este spectaculos si clientii nu acorda oricum prea mare atentie detaliului clasificarii“, a mai precizat proprietarul Dorini Comprodexim.
S 515 HD este dotat cu toaleta, doua frigidere (unul in partea din fata si altul la mijloc) si bucatarie (amplasata fata in fata cu toaleta, deasupra cusetei de dormit pentru sofer). In plus, pentru a putea raspunde cat mai bine oricaror solicitari venite din partea clientilor, autocarul a fost prevazut din fabricatie si cu carlig de remorcare, pentru tractarea unei eventuale remorci pentru bagaje, mai ales ca nu sunt excluse nici colaborarile pentru transportul pe liniile internationale in afara de traseele turistice.

Articole similare

Ad