Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dedicat transportului urban si suburban

Otokar propune Navigo C pentru transportul urban si suburban, inclusiv zona metropolitana a Capitalei. Cu o capacitate de 21 de locuri pe scaune si 18 in picioare, Navigo C reprezinta o alternativa foarte buna la microbuze, atat de populare pana acum pe traseele dintre Bucuresti si localitatile din Ilfov. De altfel, nu mai putin de 20 de unitati au fost cumparate pentru licitatia organizata de AMTB.
 

Navigo C este unul dintre modelele preferate de transportatori dintre autobuzele de capacitate medie, gratie raportului optim calitate-pret, dar si costurilor reduse de operare. Astfel, nu mai putin de 20 de unitati au fost livrate la inceputul acestui an pentru licitatia organizata de Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti (AMTB).
Navigo C este un autobuz compact, de 7.721×2.265x 3.275 mm (Lxlxh), ideal pentru infrastructura de transport din jurul Capitalei. In plus, vehiculul este chiar spatios, avand capacitate de 21 de locuri pe scaune si 18 in picioare.
Navigo este propulsat de motorul Euro 6 Cummins ISBe de 4,5 l, cu patru cilindri, care dezvolta 180 CP la 2.300 rpm. Cuplul maxim, de 700 Nm, este atins la o turatie a motorului de 1.200 rpm. Cutia de viteze cu 6+1 trepte este furnizata de Eaton. Optional, clientii pot alege si varianta automata, care vine impreuna cu retarder Telma.
Intrucat motorul este montat in partea din fata a vehiculului, autobuzul este prevazut cu arcuri parabolice si amortizoare duble pe puntea fata, in timp ce pe spate suspensia este pneumatica. Sistemul de franare este foarte eficient, cu discuri atat pe axa fata, cat si pe cea spate, si ABS inclus in specificatia standard. …

Articole similare

Ad