Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

RATB monitorizeaza fluxul de calatori

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a demarat, la inceputul lui mai, o ampla campanie de control si monitorizare a fluxului de calatori, al carei obiectiv final este oferirea de servicii de mai buna calitate bucu­res­tenilor. Combaterea cala­toriilor frau­duloase si monitorizarea fluxului de pasageri pe fiecare traseu este doar primul pas.
In prima etapa, din 5 mai, vor fi implementate noi modalitati de control al titlurilor de calatorie pe liniile de tramvai 14 si 40, ce presupun pre­zenta unor reprezentanti ai corpului de control al Regiei in fiecare vehicul, cu rolul de a monitoriza fluxul de ca­latori si de a oferi informatii privind validarea titlurilor de calatorie, precum si verificarea acestora.
Persoanele care nu detin titlu de transport valabil nu vor putea sa-si continue calatoria si vor fi indrumate catre punctele de vanzare pentru achizitionarea unui titlu de transport. Acestora li se va prezenta si optiunea procurarii unui abonament de o zi prin SMS.
Urmeaza ca proiectul sa fie extins si pe alte linii de transport public. Pe baza datelor relevante privind nu­marul de calatori transportati, RATB va analiza cererea de transport si va putea sa-si adapteze cores­pun­zator numarul de vehicule  la cererea inre­gistrata pe fiecare linie, zona, interval orar.

Articole similare

Ad